Workplace Coaching

Το Workplace Coaching απελευθερώνει τη δυναμικής της ομάδας!

Κάθε εργασιακός χώρος έχει προκλήσεις και οι περισσότεροι άνθρωποι σε έναν οργανισμό θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες που προκύπτουν από τους ρόλους τους και τις θέσεις ευθύνης.

Συχνά τα θέματα που ανακύπτουν δεν σχετίζονται με τις κάθετες επαγγελματικές δεξιότητες (hard skills – ανάλογο εκπαιδευτικό υπόβαθρο, εμπειρία, τεχνική εξειδίκευση) αλλά με τις οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) και τον τρόπο εφαρμογής τους. Η επαγγελματική ταυτότητα των στελεχών, οι ηγετικές ικανότητες, οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η επίλυση προβλημάτων, η ομαδικότητα και η κριτική σκέψη χρειάζονται αποδοχή, πλαισίωση και ανάπτυξη στον τρόπο εφαρμογής τους, ώστε να λειτουργήσουν επιπρόσθετα και δυναμικά μέσα στον οργανισμό και για την αποφυγή όλων των εργασιακών κραδασμών που μπορούν να επιφέρουν.

Το WorkPlace Coaching είναι το μέσο για την υποστήριξη των στελεχών, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, τη μεγιστοποίηση της ομαδικότητας, την βελτίωση των σχέσεων και την συνάντηση με τις διαπροσωπικές και εταιρικές αξίες του οργανισμού. Με αποτέλεσμα να ενισχύεται ένας κύκλος ατομικής και εταιρικής ευημερίας που στηρίζεται στην δημιουργικότητα, την απελευθέρωση ιδεών, την καθοδήγηση και την ενδυνάμωση των στελεχών καθώς το Coaching ως εργαλείο ενισχύει την επικοινωνία, την δέσμευση απέναντι στον στόχο και την συνεχή βελτίωση.

Workplace Coaching Σε Εργασιακές Ομάδες

Κατά τη διάρκεια της πορείας μου στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχω διεξάγει εκατοντάδες ώρες Workplace Coaching για την ενίσχυση των εργασιακών ομάδων. Από την εμπειρία μου στον κλάδο του Retail και του Customer Service, γνωρίζω πολύ καλά τι είναι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ομάδες των εργαζομένων, ειδικά σε περιόδους έντονης εργασιακής επιφόρτισης.

Η εφαρμογή του Coaching σε έναν οργανισμό ενισχύει την:

 • Αφύπνιση συνεργασίας
 • Βελτίωση επικοινωνίας
 • Εστίαση στην απόδοση
 • Ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών

Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη του Workplace Coaching στον οργανισμό:

 • Βελτιώνει την δυναμική των ατόμων και της υφιστάμενης ομάδας
 • Βοηθάει στην ενδυνάμωση των ηγετικών χαρακτηριστικών
 • Ευθυγραμμίζει τους εταιρικούς στόχους των στελεχών με τους προσωπικούς
 • Αντιμετωπίζει τις εργασιακές συγκρούσεις και μειώνει τα επίπεδα άγχους
 • Χτίζει coaching φιλοσοφία στο σύνολο του οργανισμού
 • Εκπαιδεύει τα στελέχη στη διαχείριση της αλλαγής
 • Απελευθερώνει τα στελέχη της μεσαίας/ανώτερης διοίκησης από μη παραγωγικές διαδικασίες (διαχείριση κρίσεων, επίλυση διαφωνιών, κλπ)

Η υπηρεσία του Workplace Coaching έχει στόχο να παρακινήσει τα μέλη της ομάδας για καλύτερα αποτελέσματα στην εργασιακή και την προσωπική τους ζωή, μέσα από αποτελεσματικές στρατηγικές που θα βελτιώσουν συνολικά την εργασιακή τους κουλτούρα, τη δυναμική της ομάδας, τις διαπροσωπικές σχέσεις και την απόδοση τους στην εργασία.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του Workplace Coaching στην εταιρεία ή τον οργανισμό σας επικοινονώντας στο 6975897097 ή μέσω email στο info@coachingnow.gr

Ανακάλυψε περισσότερα για τις δράσεις και τα νέα του CoachingNow στο LinkedIn!

Συμπλήρωσε το email σου και δες αναλυτικά την αξία των υπηρεσιών και προγραμμάτων του CoachingNow.gr 
& βρες μια μοναδική ευκαιρία για να ξεκινήσεις άμεσα και με όφελος!

Δωρεάν Ενημέρωση Online!

Έχεις Περισσότερες Απορίες; Γράψε Μου!

Περισσότερα άρθρα για το Coaching στο blog του CoachingNow

Πιάνο μπροστά από τοίχο με κορνίζες.
Προσωπική Ανάπτυξη
Eleni Dimaki

Τί έμαθα μετά από 10 μέρες βιωματικής εκπαίδευσης στο Ολιστικό Mentoring στην Ιταλία

Για εμένα η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μια από τις καλές περιόδους του χρόνου, καθώς σκέφτομαι πολύ θετικά την χρονιά που έχω μπροστά

Διαβάστε Περισσότερα »

Είπαν Για Το CoachingNow...

30'  Δωρεάν Συνάντηση Ενημέρωσης

Κάνε Εγγραφή Στο Newsletter & Πάρε Δωρεάν Το Ημερολόγιο Coaching Για Τη Νέα Χρονιά!