Υπηρεσίες Coaching

Το Coaching μπορεί να σε οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, στην κατάκτηση των στόχων σου, στην ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και την προσωπική σου ζωή. Με το Coaching θα ενεργοποιηθείς, θα περάσεις από την σκέψη στη δράση, στο εδώ και στο τώρα! Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Εσύ; Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που θα σε υποστηρίζει απόλυτα στην προσπάθεια σου;

Εγώ είμαι εδώ!

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Coaching

Στο www.coachingnow.gr θα βρεις ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες που θα σε οδηγήσουν στην κατάκτηση του στόχου σου. 

Οι υπηρεσίες του Business και του Career Coaching έχουν ελάχιστη διάρκεια 12 συναντήσεων. Σύμφωνα με τη δική μου μέθοδο, το διάστημα αυτό είναι αρκετό ώστε κάποιος με σαφή στόχο και υψηλό coachability να καταφέρει αυτό που επιδιώκει. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι συνεδρίες είναι βιωματικές, εμπιστευτικές και έχουν εξελικτικό χαρακτήρα. Κάθε συνάντηση θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη, αλλά με σύνδεση με όλα όσα έχουμε αναφέρει. 

Η μέθοδός μου στο Coaching

Στο σχεδιασμό των υπηρεσιών Coaching έχω χρησιμοποιήσει τα πλεόν σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία συνδυάζοντάς τα αρμονικά με τη δική μου μέθοδο. 

Ο πυρήνας της δικής μου μεθόδου έχει να κάνει με την ανακάλυψη του πραγματικού σου πάθους! Η αφετηρία της κάθε επιτυχίας είναι το πάθος και η στρατηγική και εγώ είμαι εδώ για να “φωτίσω” τα σημεία εκείνα που θα σε φέρουν στην καλύτερή σου εκδοχή!

Κλείσε ONLINE το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και ξεκίνα το δρόμο της αυτοβελτίωσης! Αν έχεις απορίες, κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική συνάντηση και θα απαντήσω κάθε σου ερώτηση.

 

Για να αποτυπώσεις καλύτερα το Coachability σου, δηλαδή την ικανότητά σου να ξεκινήσεις άμεσα Coaching, κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τον “Οδηγό Coachability”, διάβασε τον και δώσε τις απαντήσεις στον εαυτό σου!

Είπαν Για Το CoachingNow

Δωρεάν Ενημέρωση, Χωρίς Καμία Δέσμευση!

Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας για να σας σταλεί δωρεάν το Coachability eBook!